Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης

Προδημοσίευση του προγράμματος «Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης» από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΚΤ και τον ΟΑΕΔ

23/10/2015

Ανακοινώθηκε η προδημοσίευση για το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» με αριθμό ωφελούμενων 12.700 άτομα/επιχειρήσεις. Η προδημοσίευση έγινε από τον ΟΑΕΔ, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.oaed.gr και η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο σύστημα του Οργανισμού, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μαζί με τη δημόσια πρόσκληση η οποία θα εξειδικεύει τους τελικούς όρους και τις προϋποθέσεις μετά την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης τόνισε: «Η δράση αυτή αποτελεί έμπρακτη υλοποίηση των δεσμεύσεων του Υπουργείου που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη στήριξη της απασχόλησης, επιβραβεύοντας επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της ρευστότητας και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που ξεκίνησαν κυρίως οι νέοι άνθρωποι σε δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας μια ευκαιρία δημιουργίας σε όλους».

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο