Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων

Προδημοσίευση του προγράμματος «Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης» από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΚΤ και τον ΟΑΕΔ

23/10/2015

Ανακοινώθηκε η προδημοσίευση για το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» με αριθμό ωφελούμενων 12.700 άτομα/επιχειρήσεις. Η προδημοσίευση έγινε από τον ΟΑΕΔ, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.oaed.gr και η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο σύστημα του Οργανισμού, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μαζί με τη δημόσια πρόσκληση η οποία θα εξειδικεύει τους τελικούς όρους και τις προϋποθέσεις μετά την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης τόνισε: «Η δράση αυτή αποτελεί έμπρακτη υλοποίηση των δεσμεύσεων του Υπουργείου που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη στήριξη της απασχόλησης, επιβραβεύοντας επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της ρευστότητας και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που ξεκίνησαν κυρίως οι νέοι άνθρωποι σε δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας μια ευκαιρία δημιουργίας σε όλους».

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο